INSCHRIJFFORMULIER

Leuk dat u zich aanmeldt voor Dordt Peilt op 20 mei 2017.

De gemeente heeft samen met Dordtse bewoners, organisaties en bedrijven plannen bedacht. Plannen om de stad socialer, economisch sterker en duurzamer te maken.

Dordt Peilt is een dag voor alle Dordtenaren (jong en oud) waarin we bij elkaar komen voor de toekomst van onze stad. De dag is een mooie mix van ONTMOETEN. DOEN. UITWISSELEN. INSPIREREN. NETWERKEN. ONTSPANNEN.

Gastheer Guido van Zurk van CookingNCatering verzorgt tijdens Dordt Peilt de catering. Heel de dag door kunt u een kopje thee, koffie, iets fris en een koekje halen bij de bar. Hij heeft ook heerlijke lunchpakketjes voor u klaar gemaakt die u tussen 13 en 14 uur kan ophalen. Vanaf 16 uur verzorgt hij de afsluitende borrel.

Johan Leemkuil is er met zijn hartenbankje. Jeroen Niemeijer maakt foto’s. Angela Franken, directeur van de Statenschool, maakt met de gasten authentieke reacties op de tentoongestelde plannen. De Stadsomroepster Darja de Caluwe geeft kleur aan de dag met haar creatieve ingevingen en voorraad verhalen. Gitarist Tom Punt speelt op onverwachte momenten op het schoolplein van de Statenschool. De dag eindigen we met een optreden van de Dordtse Blues- en Classics coverband Magpie. De organisatie van Dordt Peilt is in handen van Ilse Verbindt.

U kunt zich inschrijven voor speciale activiteiten én voor een lunchpakketje.

Naam: (verplicht)


E-mailadres: (verplicht)


1.Ik loop mee met de PEILTOUR van de Stadsomroepster Darja de Caluwe om 11 uur. De Peiltour start in de Berckepoort.(verplicht)

JaNee

Indien ja, vul hieronder aantal personen in


2.Ik kom tussen 11.00 en 12.00 uur met de GRATIS BUS naar het middagprogramma.(verplicht)

JaNee

Indien ja, ik stap in op locatie:

KrispijnStaartStadspoldersSterrenburgWielwijk

Na inschrijving ontvangt u informatie over de opstapplaats en het tijdstip van instappen.


3.Ik ga na afloop van Dordt Peilt (rond 17.00 uur) met de gratis bus mee terug.(verplicht)

JaNee


4. Ik doe mee met DE KUNST VAN HET BEWEGEN vanaf 12.00 uur op het schoolplein van de Statenschool (te bereiken via foyer van de Berckepoort). Deze presentatie en gratis proefles wordt gegeven door Mirjam van Oeveren, professioneel geschoold docent, van QDynamic. (verplicht)

JaNee

Indien ja, vul hieronder aantal personen in


5. Graag haal ik tussen 13 en 14 uur een LUNCHPAKKETJE op. (verplicht)

JaNee

Indien ja, vul hieronder aantal in

lunchpakketjes ham/kaas

vegetarische lunchpakketjes


6. Ik doe mee met het middagprogramma DE PLANNEN NADER BELICHT van 14.00 tot 15.30 uur in de theaterzaal van de Berckepoort. Ter afsluiting speelt de Dordtse band Magpie een paar mooie balladen, exclusief voor u! (verplicht)

JaNee

Indien ja, vul hieronder aantal personen inCONTACT

Heeft u een droom voor Dordrecht? Of heeft u een vraag of informatie voor ons? Neem via onderstaand formulier contact met ons op. Of stuur een e-mail naar info@nieuwdordtspeil.nl
Velden met een * zijn verplichte velden.